Vad kostar det?

Vad kostar en logga, en grafisk profil, original till trycksaker, design anpassat för digitala plattformar,  en social media konsult, att göra en enkel hemsida?

Det är självklara frågor som du givetvis enkelt ska få ett svar på. Att prissätta tjänster är dock inte detsamma som att prissätta en produkt. Men mitt mål är att göra det lite enklare för dig.

Att enkelt få en prisbild kan vara mycket värt när du letar efter den lösning som är rätt för just dig.

För mig är det viktigt att mina kunder vet vad de betalar för och till vilket pris. Ibland kan det däremot vara knepigt om din ’brief’ inte är helt tydlig. Därför är du alltid välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri offert utan förbindelser från er sida.

En brief är kort och gott en beskrivning av vad du vill att jag ska hjälpa er att genomföra och uppnå. Ju tydligare du är, desto enklare för mig att sätta ett rätt och rimligt pris.

Om du önskar en kostnadsfri offert får vi även möjlighet att lära känna varandra lite mer och jag får en bättre insikt i er verksamhet och hur jag kan hjälpa er på bästa sätt.

En del jobb är engångsuppdrag samtidigt som andra uppdrag pågår under längre tid (kanske ett halvår eller år). Vid de längre uppdragen finns det fler parametrar som behöver tas i beaktande, då de oftast innefattar ett avtal på helt andra grunder (än vid engångsuppdrag).

Samtliga prisbilder nedan är angivna exklusive moms. Priserna är uppdaterade september 2022 med anledning av inflation och skenande elementära priser.

Grafisk Design

Grafisk design kan innefatta väldigt mycket. Här kommer några exempel:

Flyer, broschyr, annons, förpackning, original för webb och tryck, illustrationer,  reklammaterial, det visuella i sociala medier, nyhetsbrev, presentationsmaterial, posters, affischer, böcker, tidningar, produktblad, manualer, informationsblad, mässmaterial, årsredovisningar, rapporter, visitkort, kuvert- och brevpapper, dekaler, profileringsprodukter, skyltar, banners, rollups, produktdesign (som exempelvis öletiketter), och mycket mer.

1. Logo nystartad

ensamföretagare nyregistrerad firma

i paketet ingår:

2. Logo etablerad

etablerat företag med 1-10 anställda

i paketet ingår:

3. Logo väletablerad

etablerat företag med mer än 10 anställda

i paketet ingår:

Vektorisering av logo

vektorisering av befintlig logo som endast finns i pixeluppbyggd version.

i paketet ingår:

Logo + Grafisk profil

i paketet ingår:

Timpris

För design av trycksaker, profilmaterial, skyltar, etc.

det här blir bra, nu kör vi!

Vi är intresserade av:

Grafisk Design

Sociala Medier

Att synas tar tid!

De sociala kanalerna är gratis att använda, men konkurrensen är stor! Därför väljer många att lägga många timmar i veckan för att synast med kontinuitet, eller så anställer man någon eller så tar de hjälp från en sociala medier konsult. 

Hur funkar det? Många anlitar en social medier konsult på ett antal timmar i veckan, alternativt i månaden. Dessa uppdrag brukar normalt pågå från en månad, till 6 månader upp till ett år i taget (eller mer). Vid dessa typer av uppdrag skrivs ett avtal, inklusive uppsägningstid samt överenskommet tim- eller fast pris, samt vad som ingår i själva uppdraget.

Paketpriser gör det enklare, eller hur?

Det är inte alltid lätt och veta hur man ska planera, investera och jobba med sina sociala kanaler.

Därför vill jag göra det enkelt för er. Tillsammans gör vi en plan på hur jag bäst kan hjälpa er med fokus på strategi, skapa innehåll, målgruppsanpassa, planera, schemlägga, coachning. 

Starta med en inventering

Att göra en inventering av era sociala kanaler är en bra start - med objektiva ögon går jag igenom era konton samt ger tips på vad ni kan förbättra med utgångspunkt från vad ni har för mål.

Vi vill gärna ha en inventering av våra sociala konton

Mini - 5 timmar

Tillsammans kommer vi överens om en plan på vad ni vill jag främst ska fokusera på. Nyttja timmarna på bästa sätt helt enkelt.

Midi -10 timmar

Med en bra plan kan mycket bli gjort på dessa timmar, tillsammans planerar vi dessa väl, sen kör jag igång.

Maxi -15 timmar

Med en bra plan för dessa timmar kommer ni en bit. Tillsammans gör vi en plan, sen utför jag resten.

Detta kan jag hjälpa er med

så ni syns i de
sociala kanalerna

Vi behöver hjälp med våra sociala kanaler

om kotz design & media

Jag hjälperer med grafisk formgivning, digital design, skapa hemsidor och med strategi och innehåll till era sociala medie kanaler.

connecta gärna

sofi@kotzdesignmedia.se
+46 708 153353

certifierad-some-soko-200

Senaste blogg inläggen