Lite kort berättat

Om mig

Skapa, designa, formge, kreera har alltid varit givet för mig, så att driva eget, göra det jag är bäst på och tycker är oerhört roligt, var någonstans givet. Att göra det man är bra på ger goda resultat.

Om mig! Vart ska jag börja? Vägen till där jag befinner mig idag har varit rätt lång och ganska snirklig. Men att jag sitter här idag med drygt 20 års erfarenhet inom grafisk design, snart 10 år sedan jag utbildade mig till webbdesigner och har certifierat mig till Social Media Manager – så inser jag att, tjae, det är just det här jag tycker är enormt kul, att få formge, designa, skapa och kreera som är min grej. Som bekant så blir det ofta väldigt bra resultat om man gör det man älskar.

Allting startade egentligen med att jag konstant satt och målade i liten ålder. Sen sökte jag mig till konstutbildningar som i slutändan blev några stycken. Det började klarna för mig att det var inom det här området jag ville jobba, men hur? Konstnär blir man ju först när man dör! Därför blev det design och grafisk formgivning och därefter har jag följt utvecklingen inom det digitala (webbdesign, sociala medier, digital design, content).

Jag kommer från Gotland och målet är att på sikt flytta tillbaka, att jobba på distans är en fantastisk möjlighet som jag gärna vill ta tillvara på. 

Utöver det målar jag på min fritid, spelar golf eller gör nåt kul med familj och vänner. 

Jag hade turen att göra lite arbete för Sofi. Hon ger ett otroligt professionellt intryck och är mycket noga med att leverera korrekt enligt våra önskemål. Hon är lätt att arbeta med och levererar alltid i tid. Hon är också, inte minst, en mycket bra designer.
Jörgen
Leverantör trycksaker
Det känns som när Sofi har en vision och sätter ett mål, hon arbetar för att få det att hända, vilket det sedan blir. Ingenting verkar lämnas av en slump och i rollen som arbetskollega är det lugnande.
Jennie
Tidigare kollega